Αρχείο

Έτη

Δελτία Τύπου

23 Οκτωβρίου 2014

Ένα βήμα μπρος και ένα άλμα πίσω

Η απελευθέρωση της αγοράς του φυσικού αερίου που παραμένει επί 20 χρόνια μονοπώλιο της ΔΕΠΑ και των ΕΠΑ είναι ένα βήμα εμπρός προς όφελος των καταναλωτών. Το νομοσχέδιο όμως που κατατέθηκε δρομολογεί την απελευθέρωση με εντελώς λάθος τρόπο καθώς διατηρεί υπάρχουσες μονοπωλιακές στρεβλώσεις με αποτέλεσμα να αυξάνεται το κόστος του αερίου, ειδικά για τους βιομηχανικούς καταναλωτές: Είναι ένα άλμα πίσω.

05 Μαρτίου 2014

Μέτρα Μείωσης Κόστους Ενέργειας

Τα μέτρα μέιωσης του κόστους ενέργειας που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα (μείωση τιμής φυσικού αερίου και τιμολογίων ΔΕΗ υψηλής τάσης) αποτελούν ένδειξη για τη βούληση της Πολιτείας να αντιμετωπίσει ουσιαστικά και συνολικά το μείζον πρόβλημα του υψηλού κόστους ενέργειας στη χώρα. Τα μέτρα πρέπει να συμπληρωθούν προκειμένου να ανακτήσει η βιομηχανία την ανταγωνιστικότητά της.

30 Ιανουρίου 2014

Η ακριβή Ενέργεια σκοτώνει τη Βιομηχανία

Η πρόσφατη μελέτη του think tank CEPS για το κόστος ενέργειας της χαλυβουργίας στα κράτη -μέλη της ΕΕ απέτυχε να παρουσιάσει την πραγματικότητα και κακώς την επικαλείται η ΔΕΗ. Πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη της Ελληνικής Βιομηχανίας.

28 Ιανουρίου 2014

Νέα προκλητική ενέργεια της ΔΕΗ

Άλλη μια προκλητική ενέργεια της ΔΕΗ δυναμιτίζει την προσπάθεια επιβίωσης της ελληνικής βιομηχανίας

27 Ιανουρίου 2014

Ανοιχτή Επιστολή στο Βασικό Μέτοχο της ΔΕΗ

Η ελληνική βιομηχανία όμηρος των χειρισμών του εθνικού προμηθευτή ενέργειας

Η Πολιτεία καλείται άμεσα να λάβει θέση.

24 Ιανουρίου 2014

Ευρωπαϊκή πολιτική για το Κλίμα:

Η υιοθέτηση ακόμα πιο επιθετικών στόχων, επιτείνει τον κίνδυνο αποβιομηχάνισης και απώλειας εκατομμυρίων θέσεων εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη

Copyright © 2013 Eviken Όροι χρήσης | Προσωπικά δεδομένα Design by   and  Development by  INTELLISOFT

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα