Αρχείο

Έτη

Επιστολές Φυσικού Αερίου

30 Δεκεμβρίου 2015

Θέσπιση Κανονισμού Τιμολόγησης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου

Η Μέγιστη Ωριαία Κατανάλωση και οι Ποσότητες που καταναλώνονται να λαμβάνονται υπόψη στη τιμολόγηση, ανάλογα με το προφίλ κατανάλωσης των βιομηχανικών καταναλωτών.

14 Οκτωβρίου 2015

Υπόμνημα στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

Το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου δεν πρέπει να αποβεί σε βάρος των βιομηχανικών καταναλωτών. Ο πενταπλασιασμός του κόστους διανομής αυξάνει κατά 20% το ήδη υψηλό κόστος του φυσικού αερίου που επιβαρύνεται με τον υψηλότερο στην Ευρώπη Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης. Η ΕΒΙΚΕΝ προτείνει να υπάρξει κλιμάκωση του τέλους διανομής ώστε να μη πληγούν ανεπανόρθωτα οι καταναλωτές εντάσεως ενέργειας.

18 Ιουνίου 2015

Μείωση του ΕΦΚ στο φυσικό αέριο για τη βιομηχανία

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο φυσικό αέριο των 5,4 Ευρώ/MWh προσθέτει σήμερα μια επιβάρυνση   27%  στη τιμή προμήθειας φ.α. για τη βιομηχανία που διαμορφώνεται προ Ε.Φ.Κ. στα 20 Ευρώ/MWh για το επόμενο τρίμηνο. Η ΕΒΙΚΕΝ επικροτεί την πρόθεση της Κυβέρνησης να μειώσει τον υπερβολικά υψηλό φόρο που αυξάνει το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας.

16 Φεβρουαρίου 2015

Διαβούλευση για τον Κώδικα ΕΣΦΑ

Οι αλλαγές στον Κώδικα Διαχείρισης του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) πρέπει να αποσκοπούν στη μείωση του κόστους και στην απλοποίηση της πρόσβασης για τους Χρήστες και τους Πελάτες τους.

13 Ιανουρίου 2015

Επιστολή προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Απαντητική επιστολή της ΕΒΙΚΕΝ στην αυτεπάγγελτη έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού επί της συμμόρφωσης της ΔΕΠΑ με τις αναληφθείσες δεσμεύσεις σχετικά με τις συμβάσεις πώλησης και τις δημοπρασίες φυσικού αερίου.

Copyright © 2013 Eviken Όροι χρήσης | Προσωπικά δεδομένα Design by   and  Development by  INTELLISOFT

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα